KOCAELİ / İZMİT - Emek Dayanışması İlkokulu

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ GAZETE

Haz

Okulumuz ve Kızılay iş birliğiyle ‘’Türk Kızılay Kan Bağışı Etkinliği’’   kapsamında düzenlenen ‘’Darıca Hayvanat Bahçesi Gezisi’’ni 14 Haziran 2023 Çarşamba günü  farklı sınıflardan öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Bu güzel günümüzde bize yardımcı olan Kızılay yetkililerine, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine, gezide görevli öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

“ Sportif Tırmanış Kocaeli İl Şampiyonası- Minik Kadınlar- Takım Kategorisi”nde kız öğrencilerimiz il birinciliği kazanmıştır.

“ Sportif Tırmanış Kocaeli İl Şampiyonası- Minik Erkekler Takım Kategorisi”nde erkek öğrencilerimiz il ikinciliği kazanmıştır.

“ Sportif Tırmanış Kocaeli İl Şampiyonası- Minik Kadınlar- Genel - Ferdi Kategorisi”nde  de “DURU MERİÇ “ adlı kız öğrencimiz il birinciliği kazanmıştır.

“ Sportif Tırmanış Kocaeli İl Şampiyonası- Minik Erkekler Genel - Ferdi Kategorisi”nde  de “MEHMET KAAN ALTINTAŞ“ adlı erkek öğrencimiz il üçüncülüğü kazanmıştır.

Haz

‘’ Emek Dayanışması İlkokulu Özel Eğitim 4. Sınıf’’tan mezun olan öğrencilerimize mezuniyet töreni düzenlendi. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi  ile gerçekleştirilen mezuniyet törenine İzmit İlçe Kaymakamımız Sayın Yusuf Ziya ÇELİKKAYA ve İzmit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Çiğdem AYANOĞLU katıldı. Emeklerinden dolayı özel eğitim öğretmenlerimiz Çiğdem BORHAN'I, Sevgi YAKUT’u, öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederiz.

Haz

Kadın Destek Uygulaması (KADES)